Nyheter 2016

Nyheter ang Eriks verksamhet under 2016 är bl.a. lite nya CD-produktioner på gång.

Roberto Gonzalez. Ny CD med singer/songwritern (och skådespelaren) Roberto Gonzalez är under inspelning,  Materialet är Robertos och inspelat och producerat av Erik Steen. Roberto och Erik medverkar samt några andra gäster på lite blås och dragspel etc. Release-datum  under våren  2018.

Ellen Pontara. Ett album med flamencosångerskan Ellen Pontara med hennes eget material producerat och inspelat av Erik,  även som musiker och medkreatör. Release-datum ej fastställt.  Troligen runt  september 2017.

Gustavo Rey Henningsen,  Köpenhamnsbaserade flemncosångaren Gustavo och Erik har arbetat några år tillsammans och då byggt upp en repertoar som håller på att spelas in samt med tillägg för lite nytt material. Erik även här både som tekniker och producent. Release-datum ej fastställt , förhoppningsvis under 2017.

Erik steen Flamenco Fusion. Inget nytt album sedan 2000 så nu är det hög tid!!  Många låtar finns i stort sett färdiginspelade så även här är förhoppningen en release under 2018/19.

Solens Dotter-Ljudbok  Teaterföreställningen  om den Samiska skapelsebeättelsen har turnerat i norrland under hösten 2015 och nu förbereder Erik och Harriet Nordlund (som skrivit pjäsen) att spela in den i Eriks studio för ges ut som ljudbok.  Arbetet kommer att påbörjas under våren 2018 och avslutas under 2019.   De har även fler projekt av liknande karaktär på gång lägre fram.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *